De bästa sportspelen 2017

Det finns ett stort antal sportspel att välja bland idag. De allra flesta av dessa får nya släpp varje år med mindre uppgraderingar till tekniken och de senaste laguppställningarna och uppdaterade lag i de olika ligorna som finns i spelet. Här är de bästa sportspelen som finns tillgängliga 2017

Fifa 17

De bästa sportspelen 2017

Fifa 17 erbjuder en otrolig grafik med hjälp av att den använder sig av Frostbite, en spelmotor som utvecklats av EA själva för deras Battlefield spel men som nu även används för Fifa alltså. Någonting som är nytt för Fifa 17 är att du kan vara en stjärna både på och av fotbollsplanen.

Du kan nämligen spela som Alex Hunter, en ung lovande fotbollsspelare som du själv får välja en klubb från Premier League åt. Detta och mer finns tillgängligt i det helt nya kampanjläget som heter The Journey som du kan välja att spela i Fifa 17. Utöver detta så erbjuder dock Fifa 17 allt det som man har kommit att förvänta sig av ett modernt Fifa spel så du som är en fotbollsfantast har ingenting att oroa dig över. Alla dina favoritlag finns tillgängliga med de laguppställningar som gällde när spelet släpptes i slutet av september 2016. Trots att nästa spel i serien inte har blivit officiellt bekräftat än så kan man förvänta sig att det kommer att släppas ett Fifa 18 i slutet av september detta år precis som de föregående åren.

NHL 17

NHL 17 erbjuder en hel del nya spellägen att välja bland utöver de vanliga hockeymatcherna som man kör mot sina vänner. Du kan till exempel välja att vara en General Manager och kontrollera ett helt hockeylag samt dess affärer i det nya Franchise läget där du kan styra allt möjligt och som till och med låter dig välja att flytta ditt lags arena om du så önskar. Du kan även spela Draft läget i NHL 17 för att återskapa spänningen av draften varje år.

Självklart så kan du även välja att spela VM med det lag som du själv väljer eller mer lokala ligor som SHL och alla andra. Allt detta erbjuds i en väldigt skarp grafik som ser väldigt bra ut oavsett vilken konsol du väljer att spela NHL 17 på.

NBA 2K17

De bästa sportspelen 2017

NBA 2K17 ger dig möjligheten att spela med alla dina favoritlag i basket tillsammans med skarp grafik och verklighetstrogen fysik i spelet så finns det väldigt få negativa saker att säga om NBA 2K17. Du kan välja bland ett stort antal olika spellägen som karriärläget där du skapar en egen spelare vars karriär du sedan får följa, MyGM läget där du spelar som General Manager för ett basketlag.

Du kan även välja bland ett antal olika spellägen som du kan spela online mot andra spelare vilket gör att NBA 2K17 har en hel del att erbjuda,

Madden NFL 17

Madden 17 är det senaste spelet i Madden serien och erbjuder en modern spelupplevelse. Med uppdateringar till alla spellägen och kreativ kontroll över spelarnas rörelser som gör att Madden 17 helt klart är det bästa spelet i serien än så länge.

Alla spellägen från de äldre Madden spelen som Franchise läget och Ultimate Team läget finns med i uppdaterade versioner. Någonting som är väldigt viktigt för serien är sättet som bollen rör sig och beter sig i olika situationer och även detta är någonting som har uppdaterats och finslipats i Madden 17 för att ge dig en så bra spelupplevelse som möjligt.